top of page
watercolour tools, water colour paper, paper towel, charcoal, wooden table.jpg

Tekenen en schilderen
in groepsverband

Bij Perron 3 in Rosmalen - Iedere week op de woensdag avond van 19.00h. tot 21.30h.
In September starten de nieuwe lessen.

Voel je al geruime tijd de behoefte om het schilderen of tekenen op te pakken? Maar heb je het druk en moeite om een (door)start te maken?​ Ik help je graag! Stap voor een paar uur per week in, dan gaan we samen zoeken naar je talent en welke techniek jou het meest ligt.

Hoe gaan we te werk

In groepsverband werkt ieder aan zijn of haar eigen project naar keuze. Ik sta je bij in iedere fase en maak de weg vrij voor je creatieve groei en het voltooien van je werk.

 

Ieder traject is geheel toegesneden op individuele groei en ontwikkeling. Waar je start en eindigt is geheel aan jou. Je kan een werk meenemen waar je al aan begonnen bent. 

 

Duur 2,5 uur

Tijdens onze ontmoetingen gaan we gezamenlijk te werk, ieder op zijn eigen tempo. Je eigen werk en ontdekkingen zijn daarbij leidend. Zo nodig introduceer ik technieken of specifieke kennis ter inspiratie. Misschien kijken we naar werk van een andere kunstenaar. 

 

We evalueren aan het einde van iedere sessie gezamenlijk. Het is heel leerzaam en inspirerend om het werk van anderen te zien en te beschouwen.

 

Mogelijk stuur ik na afloop een kort bericht met inspiratie bronnen wat je kan helpen voor de sessie erna, of tussentijds thuis.

 

Periode 

Januari - mei

Kosten -  betaling per seizoen

Voor de begeleiding wordt 20 euro per les in rekening gebracht (incl. BTW). Spring je later in, dan betaal voor de resterende tijd die je kan deelnemen.

 

Optioneel - materiaal

Tegen een meerprijs kan ik zorgen voor materiaal om mee te werken en/of studiemateriaal, zodat het pad tot creativiteit je nog makkelijker wordt gemaakt.

 

Locatie 

Perron 3 in Rosmalen.

 

Betaling

Betaling vindt vooraf plaats.

 

Start

Je kan elk moment inspringen!

bottom of page