top of page
IMG_5191.png

Tekenles voor kinderen van 8 t/m 13 jaar

Houd je van tekenen en heb je veel fantasie? En lijkt het je leuk om met andere kinderen in een groepje samen creatief te zijn? Dan is deze tekenles iets voor jou!

Hoe gaan we te werk

Je werkt aan je eigen idee en in je eigen tempo. Dus je hoeft geen doel te behalen. Het enige wat belangrijk is, is plezier hebben in tekenen en experimenteren met materialen. Je kunt thuis verder werken aan je tekening en deze de volgende les weer meebrengen.

Weet je niet wat je wilt tekenen? Ik inspireer je graag met verschillende ideeën en opdrachten die bij je passen. We kijken bijvoorbeeld naar het werk van een bekende kunstenaar en maken in dezelfde sfeer een tekening of we experimenteren met diverse andere materialen. Wist je bijvoorbeeld dat je ook prachtig met koude koffie kunt tekenen?

Houd je van figuurtjes verzinnen en tekenen? Ik ook! En ik schrijf ook wel eens iets bij mijn tekeningen. Misschien wil je een keer een tekstje bij je karakter schrijven en iets doen met een stripverhaal.

 

wie

Ik ben een ervaren illustrator en boekontwerper en werk inmiddels ruim 10 jaar voor uitgeverijen en andere klanten voor wie ik illustraties en kinderboeken maak. Met de ervaring die ik heb, wil ik je graag helpen om nog meer uit je tekenplezier te halen.

 

wanneer en waar

We zijn volop bezig met de eerste reeks lessen. Het voornemen is om na de vakantie weer nieuwe lessen aan te gaan bieden. Houd de website in de gaten voor nieuws. Of meld je aan: Via onderstaand formulier kan je aangeven of je op de hoogte gehouden wil worden.  

De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur, in het tekenlokaal van Perron 3 in Rosmalen op de tweede verdieping.

 

kosten

Je schrijft je in voor 8 lessen en de betaling is hieraan voorafgaand. De kosten bedragen 170 euro.

Dit is inclusief materiaal, limonade en koekjes.

 

informatie

Overleg met je ouders of je aan deze lessen deel mag nemen. Voor meer informatie en aanmelden is dit mijn e-mailadres: mail@leonieverbrugge.com en dit mijn telefoonnummer 06 – 14 315 375.

 

Tot ziens!

Groetjes,

Leonie

Een kijkje in het atelier

Volg de creatieve middagen op instagram en zie wat er die middag gedaan en gemaakt is! 

  • Instagram
IMG_5192.png
bottom of page