top of page
IMG_2441-1_edited.jpg

Exclusieve individuele begeleiding

Voel je al geruime tijd de behoefte om het schilderen of tekenen op te pakken? Maar heb je moeite om er een start mee te maken?

 

Scheppend te werk gaan en met je handen een vaardigheid ontwikkelen is verrijkend en brengt voldoening.

In de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je omgeving. 

Ik help je graag op weg met één op één begeleiding. Samen zoeken we naar je innerlijke talent en welke techniek je voorkeur heeft. 

Het doel van Kunst Leiding is dat je je na verloop van tijd vrij voelt om te experimenteren op basis van je innerlijke gevoelswereld en interesses.

Hoe gaan we te werk

Allereerst hebben we een oriënterend gesprek. Het is belangrijk dat we een wederzijdse klik hebben. Ook bespreken we of je eerder getekend of geschilderd hebt en voor welke thema's je je interesseert.

Uit het gesprek komen vanzelf ideeën voort met betrekking tot de frequentie van de ontmoetingen en de vraagstukken waarmee je aan het werk gaat. 

Kunst leiding sessies - één tot anderhalf uur

Tijdens onze ontmoetingen gaan we observeren en evalueren. Je eigen werk en ontdekkingen zijn daarbij leidend. Zonodig introduceer ik technieken of specifieke kennis ter inspiratie. Misschien kijken we naar werk van een andere kunstenaar. 

Na afloop stuur ik een kort verslagje met wat we besproken hebben en wat je inspiratie kan dienen voor de periode erna. 

Thuis of in je atelier werk je verder.

Duur - bepaal je zelf

Ieder traject is geheel toegesneden op individuele groei en ontwikkeling en heeft een eigen frequentie en duur. 

Je bent ieder moment vrij om aan te geven er mee te willen stoppen.

Kosten -  uurtarief 

Voor de begeleiding wordt € 65 per uur in rekening gebracht. (incl BTW).

Optioneel - materiaal

Tegen een meerprijs kan ik zorgen voor materiaal om mee te werken en studiemateriaal zodat het pad tot creativiteit je nog makkelijker wordt gemaakt.

Betaling

Na iedere sessie wordt een factuur verzonden.

   Paulien Assink over Kunst Leiding

 

'Onder Franks bezielende en zeer deskundige leiding dring ik steeds dieper door tot de kern van wat ik graag wil schilderen'. Lees meer...

IMG_1410-1.jpg
Waarom Kunst Leiding

"Ik heb sterk ervaren hoe het voelt om (weer)  'op je creatieve pad' terecht te komen. Dat gevoel is zo krachtig en stuwend voor je eigen geluk, dat ik die ervaring en dat gevoel iedereen toewens. Dat is waarom ik het begeleiden en stimuleren van anderen in die zoektocht, zo prachtig vind en graag doe!"

 

"Mijn lessen zijn doordrongen van inzichten die ik gedurende 20 jaar in mijn werk, studie en persoonlijke ontwikkeling heb opgedaan. Op mijn sterkst ben ik als luisteraar en observator. Ik schuw doordringende vragen niet en we kijken soms verder dan kunst alleen. Omdat dat me helpt je te snappen als mens en je met uitzonderlijk passie te begeleiden op je creatieve weg naar zelf-expressie."

 

"Een belangrijk onderdeel van mijn werk als creative director, was het begeleiden van de creatieve geest van de product ontwerpers en ze te motiveren tot het creatieve onderzoek, hun ontwikkeling en zelfexpressie. Alleen zo kom je tot nieuwe ontdekkingen en unieke stijlen. Dit is in de kern wat ik met Kunst Leiding ook aanbied, alleen dan in de vrije kunst. "

Frank

bottom of page